Hvordan Magnus Carlsen ble verdensmester

202,-

Forfatter Simen Agdestein

I Hvordan Magnus Carlsen ble verdensmester følger vi den unge nordmannen fra fem-års alder, ser hvordan familien legger forholdene til rette uten å pushe ham og hvordan Magnus utvikler seg til å bli en sjakkspiller vi ikke har sett maken til i Norge.

Kun 1 på lager


Varenummer 9788256273416 Kategori


Share
Product Description

Forfatter Simen Agdestein

Da Magnus Carlsen kjempet med Vishy Anand om VM-tittelen november 2013, stod Norge stille, det var over en million som fulgte duellen på TV. I november skal tittelen forsvares, og oppmerksomheten rundt dette oppgjøret blir nok ikke mindre enn i 2013.
I Hvordan Magnus Carlsen ble verdensmester følger vi den unge nordmannen fra fem-års alder, ser hvordan familien legger forholdene til rette uten å pushe ham og hvordan Magnus utvikler seg til å bli en sjakkspiller vi ikke har sett maken til i Norge. Forfatter Simen Agdestein, som lenge var Norges beste spiller, har ikke bare vært Magnus’ trener, han har fulgt Magnus tett hele veien – helt frem til den endelige triumfen hvor verdensmestertittelen ble kapret i fjor.
Dette er en bok med appell til et bredt publikum, historien er relevant for alle som vil realisere sitt fulle potensial. Alle har noe å lære av Magnus.

Utgitt i 2014.

 

Additional Information
Vekt 1.5 kg
Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Be the first to review “Hvordan Magnus Carlsen ble verdensmester”