Kom i gang med sjakk

199,-

Sjakk er et fascinerende spill og morsom hjernetrim. De siste årene har spillet fått en renessanse i Norge. Denne boka er både inspirerende og lærerik, og du får lyst til å spille sjakk – enten du er nybegynner eller har spilt litt før.

Kun 2 på lager


Varenummer 9788283432800 Kategori


Share
Product Description

Sjakk er et fascinerende spill og morsom hjernetrim. De siste årene har spillet fått en renessanse i Norge. Denne boka er både inspirerende og lærerik, og du får lyst til å spille sjakk – enten du er nybegynner eller har spilt litt før. Her lærer du det grunnleggende for å komme i gang, hvordan du planlegger flere trekk framover og hvordan du lurer motstanderen i en felle. Imponer med strategier som spidding og bindinger, feller og avledninger! Du klarer det nok med litt øvelse.

Gjennom tydelige illustrasjoner og smarte trinn-for-trinn-guider lærer du klassiske åpninger og gode forsvar som også stormestrene bruker. Her kan du studere sjakkhistoriens mest inspirerende partier og bli kjent med sjakkpersonligheter som Bobby Fisher, Garry Kasparov og vår egen Magnus Carlsen.

Additional Information
Vekt 1.5 kg
Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Be the first to review “Kom i gang med sjakk”